diumenge, 7 de setembre del 2014

Resum de la temporada 2013-2014



La crònica: Abans d’analitzar l’inci de la temporada 2014-15 del Girona , hem de mirar d’on venim per saber on som. Tots sabem que la campanya passada va ser molt difícil i de molt patiment per l’equip i per tots els aficionats gironins. L’equip havia fet la millor temporada de la seva història quedant-se a un pas de pujar a primera i per tant les expectatives dels seguidors eren molt grans. No va ser així. Fins la darrera jornada el Girona no va poder assolir la salvació, però l’alegria de tots va ser tan gran que, nosaltres almenys, desitjàvem que tornés a començar el futbol de segona per veure que ens espera aquest any.

Una de les bones notícies de la temporada passada va ser, al nostre parer, la contractació d’en Pablo Machín. Ell va aconseguir redreçar un equip que anava a la deriva i que ja havia tingut diversos tècnics que no havien donat amb la tecla adequada. Per tant, una de les bones notícies d’aquest estiu, ha sigut la renovació del nostre entrenador.

Tenim la impressió que,  després de l’embolic de l’Oriol Alsina del qual no volem comentar massa cosa, les coses s’han fet correctament aquest estiu. També s’ha de destacar el fitxatge del Quique Cárcel com a director esportiu, un home que coneix bé aquesta categoria i també la segona B, i que sense fer massa fressa ha fet molta i bona feina.

No voldríem oblidar-nos de tots aquells jugadors que han deixat l’equip i que van contribuir amb el seu esforç al fet que el Girona segueixi a la categoria de plata del futbol espanyol. És fàcil recordar l’Ortuño que va ajudar molt amb els seus gols i a qui desitgem sort a Granada. Però també l’Ivan López, Chus, Timor,... Se que hi ha més noms, però  voldríem fer especial menció de qui era el nostre capità i jugador durant moltes temporades. Ell va fer el gol que ens va pujar a la Lliga Adelante i ara ha iniciat una nova aventura a l’Alavés. És en Migue. Sort noi , i gràcies! Sempre seràs un jugador important en la història del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada