dilluns, 8 de setembre del 2014

Inici de temporada 2014-2015


La crònica: Després de la introducció, ara sí, toca parlar de la present temporada. S’ha fet feina, s’han contractat nous jugadors, s’ha confeccionat una plantilla que sembla competitiva i compensada i això, tot i tenir un pressupost limitat d’uns 2 milions d’euros i tenir la situació econòmica que tots sabem.

Entre cessions i fitxatges s’han portat jugadors com Cristian Gómez i Christian Alfonso, Lejeune, Cifuentes, Aday, Granell, Mata , Sandaza… S’ha recuperat el Ramalho i, juntament amb un gruix de futbolistes que han continuat i amb algun jugador del filial que treu el cap en el primer equip, creiem que la plantilla és competitiva.

El primer partit , sempre complicat, va ser a casa contra el Ràcing de Santander. No massa història. Vint minuts bons del Girona que van acabar amb una assistència llarga del central francès Lejeune, bon control de Felipe i un golet que va valer 3 punts.

Més destacable és la segona jornada. Desplaçament a Alcorcon, un lloc on el Girona no havia guanyat mai i contra un equip que sembla cridat aquest any a estar a la zona alta. Doncs bé, després de començar perdent, els de Pablo Machín van capgirar el marcador amb gols de Sandaza i Mata per endur-se una meritòria victòria i arrencar amb dos de dos en un inici seriós de temporada. El Girona va creure en la victòria i la va aconseguir, per què no creure nosaltres en el Girona?



La conversa:
JE: És molt aviat per treure conclusions però això fa bona pinta.
X: Sí, es manté l’esquema tàctic de l’any passat, i han buscat les peces necessàries, però saben a què juguen
JE: Contra el Racing, potser va faltar mantenir el nivell durant el partit, però els 20 minuts inicials van estar molt bé
X: És qüestió d’agafar el ritme. El més important és mentre falti aquest ritme, mantenir un rigor tàctic…
JE: I contra l’Alcorcón ho han fet.
X: Efectivament, és un camp molt complicat i han gestionat molt bé el partit
JE: A veure si podem aconseguir 9 de 9 el proper dia
X: Hi confio. Som-hi Girona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada