dilluns, 13 d’octubre del 2014

A on juga ara...? Chechu Flores


Continuem amb un nou anàlisi de la carrera esportiva d’un nou exjugador del Girona FC. I en aquesta ocasió parlarem de Chechu Flores. Una de les figures destacades de l’equip que va aconseguir l’ascens a la 2a A espanyola.

El de Sarrià de Ter, tal i com vam comentar en l’anàlisi de Rafa Ponzo, es va convertir en un dels artífexs de l’històric ascens a la categoria de plata per part del Girona FC de la temporada 2007/2008. Aquell equip a on hi jugaven els Migue, Chechu, Jose, Miki Albert, Xumetra, Jito... En aquest cas, el gironí destacava per la seva habilitat i velocitat per la banda, habitualment dreta. Podia jugar d’interior dret, o a l’extrem, i va tenir una incidència molt important en el joc ofensiu de l’equip.
Chechu, va formar part de les files del Girona durant unes quantes temporades. Només un petit parèntesi durant una pretemporada, la qual semblava que abandonaria la ciutat de Girona per fitxar pel Sabadell, separen el gironí del conjunt blanc-i-vermell. No obstant, aquest petit idil·li no va arribar a bon port, i l’habilidós jugador va tornar a l’equip de la seva vida.

Va sumar partits en el conjunt gironí fins la temporada 2010-2011. En totes les temporades que en va formar part va jugar un nombre considerable de minuts. A la seva marxa deixa 84 alineacions amb el Girona i una aportació golejadora de 9 gols.

La relació amb el Girona va concloure, i una nova etapa en la seva carrera futbolística començava lluny de casa seva. Marxaria a les illes canàries per convertir-se en jugador d’un dels equips clàssics d’Espanya, el Tenerife, tot i que es trobés en la 2a B.

Amb el conjunt canari va poder gaudir novament d’un ascens a la categoria de plata. La temporada 2012-2013 finalitzava amb grans èxits pels interessos del Tenerife que assolia el retorn a la 2a A. Durant aquestes temporades al Tenerife va gaudir de minuts, però diversos problemes físics no el van permetre convertir-se en un jugador clau, i en un fixe en les alineacions.


Arribava la temporada passada, la 2013-2014. La primera volta va continuar amb un paper similar en el seu equip, però finalment va acabar perdent la confiança i desde la jornada 26 tan sols va disputar 32 minuts de joc.

Per aquest motiu, Chechu Flores s’ha buscat la vida en aquesta nova temporada, i als seus 32 anys, ha fitxat novament per un altre clàssic d’Espanya, Hércules, amb l’objectiu d’aconseguir per tercera vegada a la seva història un ascens a la categoria de plata.

De moment, el gironí ha jugat sempre de titular, i fins i tot en l’anterior jornada (jornada 7) va col·laborar molt activament a la victòria del seu equip amb gol en guanyar per 1-2 contra l’Hospitalet. Molta sort en la teva nova etapa.

Imatge 1 extreta de www.deporpress.com

Imatge 2 extreta de zonahercules.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada