dimecres, 17 de juny del 2015

Fitxatge: Rubén Alcaraz


Rubén Alcaraz, primer fitxatge del Girona
Pocs dies després del tràgic desenllaç de la millor temporada de la història del Girona, es comença a construir la base de la nova plantilla. Molts jugadors no renovaran el seu contracte, altres tornaran de les seves cessions corresponents, i mantenim la incògnita sobre aquells jugadors que tenen contracte però que han destacat i han generat interès en altres equips de categories superiors.

Sigui com sigui, l’any passat el panorama era molt més desolador, i entre Quique Cárcel i el vist-i-plau de Pablo Machín es va construir un equip molt competitiu. Cárcel ens avança que millorar la temporada viscuda és molt difícil, però que la plantilla tornarà a ser competitiva. A més, amb l’arribada del nou grup inversor, hem de ser optimistes en la construcció d’un nou projecte que ens pugui tornar a il·lusionar.

La primera peça del nou trencaclosques és Rubén Alcaraz. Es tracta d’un migcampista provinent de l’Hospitalet (club que coneix molt bé el nostre director tècnic, doncs era el seu club anterior). El migcampista barceloní arriba amb una molt bona edat, 24 anys. (Nascut l’01/05/1991). I a més, ho fa amb una experiència molt interessant a la 2ª B, després de jugar al Prat, i posteriorment amb l’Hospitalet, amb qui ha acabat a la zona mitja de la taula de la categoria de bronze (9è classificat). Un jugador que amb tan sols 24 anys ja ha jugat més de 100 partits en aquesta categoria i es troba totalment preparat per fer el salt al futbol professional.

El seu perfil és el d’un migcampista potent, que sol jugar de pivot defensiu, però que gaudeix a més d’una bona arribada a l’àrea contrària, doncs ha acumulat 14 gols aquesta temporada entre lliga i copa. A més, també cal destacar la seva habilitat amb la pilota aturada. S’ha convertit en un referent al mig del camp, i un jugador clau a les alineacions, donant solidesa en el joc de l’equip, però a més aportant molt de joc en l’àmbit ofensiu. Es tracta, a més, d’un jugador amb molta fam i ganes de demostrar la seva vàlua en el terreny de joc.

Com a curiositat d’aquesta temporada, el conjunt català li va tocar jugar a setzens de final de la copa contra l’Atlètic de Madrid. En la visita al Vicente Calderón, el jugador barceloní, no el va superar la pressió de jugar en un estadi d’aquesta categoria. Va firmar una gran actuació. El resultat final va ser de 2-2 precisament amb dos gols d’Alcaraz, un després d’una bona jugada col·lectiva, i l’altre de jugada individual.

El seu fitxatge reforçarà el mig del camp del Girona, amb un nou jugador català que de moment ja compta a les seves files amb Granell, Pons i Eloi, i amb la possible incorporació de jugadors del filial.

Molts equips s’havien interessat en el jove jugador barceloní, però Cárcel es va moure amb rapidesa i va convèncer al jugador de formar part de la plantilla del nou Girona. Es torna a explotar la fórmula de la categoria de bronze, tal i com es va fer amb Granell, Mata o Cifu, i que li ha donat molt bon resultat aquesta temporada. Jugadors amb ambició i ganes de fer les coses bé.

Benvingut, Rubén, al Girona. Et rebem amb els braços oberts i et desitgem molta sort en aquesta nova etapa. Lluita per aquest equip i per aquests colors, i entre tots construïm de nou a un gran Girona.

Imatge extreta de www.lesportiudecatalunya.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada