dijous, 13 d’agost del 2015

Nous fitxatges



A principis d’estiu publicàvem un article sobre l’inici de la construcció d’un nou Girona, i ho fèiem amb l’anàlisi del primer fitxatge Rubén Alcaraz. Després d’unes setmanes de molta feina a la secretaria tècnica, Quique Cárcel ha anat renovant el vestidor blanc-i-vermell, amb l’esperança de poder signar novament una gran temporada.

En aquest article analitzem breument les noves incorporacions, a l’espera de poder completar la plantilla amb nous jugadors que facin d’aquest Girona, un equip molt competitiu, doncs encara resten algunes setmanes per tancar el període d’inscripcions. Unes setmanes que s’esperen mogudes, ja que és quan el mercat es presenta més mogut. Tot i així, les 8 incorporacions fetes fins ara ja comencen a completar el trencaclosques que semblava complicat de muntar a principis de pretemporada. Quique Cárcel ha mantingut sempre la calma, i així la transmès als seguidors gironins.

Porters:

David Oliveros: el jove porter català de tan sols 19 anys, nascut a Igualada, arriba procedent del Madrid juvenil. Desvinculat del filial madridista, ve amb l’esperança d’agafar confiança i créixer en un equip professional. Tenir per davant a Becerra el pot ajudar en aquesta tasca, tenint en compte que ell mateix va venir amb les mateixes condicions fa unes temporades, com a porter substitut de Dani Mallo, i avui en dia és un dels millors porters de la categoria. (Foto: www.elmundodeportivo.com)


Defenses:
Carlos Clerc: el jugador badaloní de 23 anys, arriba procedent de l’Espanyol i ho fa com a cedit. Es tracta d’un lateral esquerre amb recorregut, que pot suplir la baixa de Juncà. Hauria de convertir-se en una peça clau del nou Girona, doncs ja sabem la incidència que tenen els carrilers en la disposició tàctica de Machín (3-5-2). Ha jugat cedit les 2 últimes temporades en el Sabadell, i s’havia convertit en un fix de les alineacions. Té experiència en la categoria tot i la seva joventut. 


Marcelo Djalo: el jove jugador de 21 anys nascut a Barcelona però també amb nacionalitat de Guinea-Bissau arriba amb la difícil tasca d’ocupar la vacant de Ramalho. Té molt bones condicions físiques. Els seus 1,93m i la seva envergadura així ho demostren. Es tracta d’una aposta per un jugador jove i amb ganes de demostrar la seva vàlua en el món professional. Ha passat per categories inferiors del Madrid, i més tard va jugar amb el Badalona. Del Badalona va ser fitxat pel Granada, per jugar amb el filial, i més tard va ser fitxat per la Juventus, qui va cedir durant 2 temporades al mateix Granada. Aquesta temporada arriba procedent del club italià en caràcter de cedit al Girona
(Foto: www.as.com)


Kiko Olivas: es tracta d’un central que arriba amb una molt bona edat al Girona. 26 anys i amb experiència a la categoria. Arriba lliure. El jugador nascut a Antequera arriba procedent del Sabadell, on era un fix a l’eix de la defensa. Va marcar 4 gols la temporada passada. Anteriorment havia jugat a les categories inferiors del Villarreal i posteriorment amb el Còrdova. 206 partits a la Lliga Adelante amb 9 gols en la seva estadística personal, i 6 partits a la Primera divisió l’avalen. Fins i tot va jugar algun partit de l’Europa League en la seva època a l’equip del submarí groc. 


Migcampistes:

Pol Llonch: el jugador nascut a Barcelona, i de 22 anys, arriba procedent de l’Espanyol. La seva posició natural és la de mig centre, però també pot jugar d’interior al mig del camp. La temporada passada va jugar a l’Hospitalet, i per això el coneix tan bé Quique Cárcel. Es tractava d’una de les peces claus de l’Hospitalet, doncs era un dels jugadors base en les seves alineacions. Anteriorment havia jugat a les categories inferiors de l’Espanyol
(Foto: www.vavel.com)


Ruben Alcaraz: el vam analitzar en un article individual. Procedent de l’Hospitalet, amb ganes de fer el salt professional. De moment, una de les sensacions de la pretemporada.


Davanters:

Jairo Morillas: es tracta d’un davanter amb olfacte golejador, que ho ha demostrat a la 2aB i arriba al Girona amb l’objectiu de demostrar-ho novament a la Lliga Adelante. El jugador de 22 anys, també arriba procedent de l’Espanyol. Ha jugat 2 temporades a la 2aB però ha arribat a debutar a la primera divisió. En 60 partits repartits en les 2 temporades ha estat capaç de perforar la porteria contrària en 25 ocasions. De fet, la última temporada ha explotat a la categoria firmant 16 dianes que va provocar l’interès de diversos clubs pel davanter. Arriba a Girona amb molta fam de demostrar aquest olfacte golejador. 


Javi Álamo: es tracta d’una de les incorporacions que hauria de convertir-se en clau per aquesta temporada. De moment és considerat com el fitxatge de luxe d’aquest estiu. El canari arriba procedent del Saragossa. Arriba amb una molt bona edat, 26 anys. 85 partits a la categoria són la seva carta de presentació, i una àmplia experiència en equips com el Recreativo, el Mallorca i la UD Las Palmas entre d’altres. Jugador ràpid d’1,90 que s’haurà d’adaptar a una posició molt complicada a les alineacions de Machín. Acostumat a jugar d’extrem o fins i tot en punta, l’objectiu del Girona és que ocupi el carril dret, fent oblidar Cifuentes. Les seves característiques ofensives no són qüestionables, i caldrà que s’adapti als moviments tàctics i a les pujades i baixades necessàries per cobrir tot el carril dret. 
(Foto: www.marca.com)


Serà complicat repetir els èxits esportius de la última campanya. Però sembla que les coses es fan millor que en altres temporades. Un projecte a mig termini, amb la renovació de Machín, que és la peça clau d'aquest Girona, i amb la incorporació de jugadors amb ganes de demostrar moltes coses. No ens hem d’oblidar de la gent jove que puja del filial, i que finalment, molts dels jugadors que van ser determinants per fer-nos somiar continuaran un any més amb nosaltres.

Faltarà algun retoc que hauria d’arribar abans de començar la competició. Però l’equip és competitiu. Estem molt a prop d’encetar de nou la temporada, i tots units hem de tornar a donar suport al nostre equip. Som-hi Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada