dimecres, 2 de setembre del 2015

Últims fitxatges


Fa unes setmanes publicàvem un article analitzant les 8 incorporacions fetes fins el moment del Girona. 8 fitxatges que alimentaven totes les línies de l'equip. Quique Cárcel havia treballat de valent durant tota la pretemporada per fer content al tècnic del Girona, i fer oblidar alguns dels jugadors que havien abandonat la disciplina blanc-i-vermella.

Durant el partit del Trofeu Costa Brava, i les 2 primeres jornades de Lliga, Machín apostava novament pel seu 3-5-2 habitual. En les seves alineacions ja apareixien nouvinguts al vestidor com eren: Clerc al lateral esquerre, Álamo al carril dret, Olivas de central i Alcaraz al mig del camp, d'interior. A més, Jairo entrava de refresc a les segones parts.

Tot i així, la direcció esportiva encapçalada per Quique Cárcel i amb el vist-i-plau de Pablo Machín, han mogut fitxa els últims dies de mercat de fitxatges. I en principi, ho ha fet d'una manera excel·lent enfortint una plantilla que sembla molt competitiva. Els moviments es van produir fins el mateix últim dia de mercat, i Machín tindrà a la seva disposició un bon fons d'armari des d'on estirar en cas de necessitat.

Cal destacar l'acord de col·laboració amb el Manchester City. Aquest acord ha permès que Lejeune fos fitxat pels anglesos però que es quedi a les files del Girona en qualitat de cedit, i que arribin jugadors com Sobrino o Nwakali, a part del fitxatge d'Alcalà o el de Borja.


Alcalá:  el central de Mazarrón, de 26 anys d'edat no ha tingut que desplaçar-se gaire, doncs arriba procedent del Llagostera. Sembla que l'acord amb el City el podia portar al Girona, però finalment ha estat fitxat directament pel mateix Girona. Un central de molta qualitat que ha jugat al Màlaga B, Getafe, Almeria B Múrcia entre d'altres. La temporada passada va fitxar pel Llagostera i va firmar una excel·lent temporada. Un dels puntals de l'equip que va jugar pràcticament tots els minuts que podia disputar (si no hi havia cap lesió o sanció que li impedís). A priori, semblaria que s'hauria de disputar una plaça amb el també recent fitxat Kiko Olivas.


Nwakali: el nigerià és tracta d'un dels jugadors que arriba procedent del Manchester City en qualitat de cedit. Amb tan sols 18 anys, arriba al Girona com a internacional amb el seu país a les categories inferiors. Els anglesos el van cedir la temporada passada a l'Atlético Malagueño de la 3a divisió espanyola, i amb un any més d'experiència provarà sort al futbol professional en mans del Girona. La seva posició natural és la de lateral dret, però també pot jugar a l'eix de la defensa.


Borja: el madrileny (Torremocha de Jarama), de 24 anys, arriba a les files del Girona amb l'etiqueta de fitxatge estrella. El jove jugador sol ocupar la posició de mitja punta, tot i que també pot actuar d'extrem tan per la dreta com per l'esquerra. El jugador format al Rayo Vallecano va despertar l'interès del Còrdova, que el va fitxar la temporada 2012-2013. En la temporada del seu debut amb els andalusos va firmar una brillant temporada, marcant 17 gols i jugant pràcticament tots els partits (o bé de titular, o entrant de refresc a les segones parts). La següent temporada va continuar amb bones actuacions (9 gols) i això va provocat l'interès del Reial Madrid, que el va incorporar a les seves files, per jugar amb el seu filial. Després de jugar amb el filial, els madrilenys el van cedir la temporada passada de nou al Còrdova, on va jugar a la màxima categoria estatal però marcant tan sols 1 gol. Arriba lliure al Girona, amb ganes de tornar a demostrar la seva qualitat futbolística.


Sobrino: ha estat un dels "culebrons" de l'estiu. El davanter de Daimiel (Ciudad Real) era pretès per la majoria dels equips de la categoria, així com per equips de la primera divisió espanyola, i algún equip anglès. Però l'acord de col·laboració amb el Manchester City ha provocat que fos fitxat pels anglesos, i cedit directament al Girona. Format a les categories inferiors del Madrid, arriba procedent de la Ponferradina. Es tracta d'un davanter centre amb molta qualitat que pot oferir moltes sortides en atac. I és que la seva estatura (1,85m) ofereix un joc d'esquenes molt interessant. La temporada passada va firmar 5 dianes, i arriba al Girona amb ganes de demostrar que pot marcar més gols. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada