Dia/Hora: Dissabte 12 de Desembre, 16:00
Espectadors: 3.449

La alineació: Becerra, Aday, Kiko, Alcalá, Lejeune, Clerc, Pons, Granell, Felipe, Mata i Sobrino.

La crònica:
Avui no farem una crònica com les de sempre, perquè ha estat un partit extrany i perquè costa explicar què està passant aquesta temporada. Ja en el minut 12 el Girona ha tingut la mala sort d’haver de canviar Aday per Álamo. Poc després, a la sortida d’un còrner, l’àrbitre ha xiulat un penal en contra dels homes de Machín, molt rigurós. L’Elx l’ha transformat i ha fet pujar el 0 a 1 a l’electrònic, resultat que ja no es mouria.

Els blanc-i-vermells han intentat reaccionar, amb ràbia però sense encert, deixant espais al darrera que l’Elx podia aprofitar per contraatacar.
Els contratemps no s’acabaven aquí. En el minut 23 Alcalá havia de ser retirat en llitera tot i que minuts més tard podia tornar al terreny de joc.
El guió era el mateix que hem vist molts cops aquesta temporada, un Girona que volia dominar, però no trobava el camí de crear opcions clares. Enmig de tot això, el col·legiat encenia els ànims del públic amb les seves decisions.
Per acabar-ho de rematar, en el minut 34 Granell treia un còrner, Alcalá el rematava de cap però Lejeune, en fora de joc s’interposava en la trajectòria de la pilota. En aquesta mateixa jugada es lesionava Sobrino que havia de ser substituït per Jairo.

La segona meitat començava amb el canvi d’Eloi per Pere Pons. Però tot i el setge que posaven els homes de Machín a l’àrea rival no semblaven tenir idees.
Mentrestant l’Elx interrompia el joc amb pèrdues de temps i anaven passant els minuts sense que el Girona trobés el camí del gol.
La segona meitat avançava i els blanc-i-vermells, amb mes cor que cap no aconseguien empatar.
En el minut 65, Cifu entrava en el terreny de joc pels visitants, entre aplaudiments dels aficionats.
En els darrers instants, alguna oportunitat de Jairo i Mata semblaven poder marcar pels nostres, però no hi havia punteria.
Nova derrota a casa que complica la posició del Girona en la classificació.

Reflexió:
No volem posar l’excusa del col·legiat, tot i que ha crispat a tothom i ha xiulat un penal molt rigurós. Però el 0 a 1 s’ha produït en el minut 15 i no hi ha hagut reacció. Sembla que qualsevol entrebanc enmig d’un partit és suficient per tumbar el Girona, que li costa moltíssim fer un gol. No es pot dir que els jugadors no ho intentin, però falta confiança i encert, tampoc acompanya la sort i això dóna lloc a aquesta ratxa tan dolenta. 0 de 6 a casa en els últims dos partits és molt poc. Amb aquests números evidentment no es pot mirar el playoff, sinó que es veu massa a prop les zones de baix. Aquest equip ha de fer un canvi de timó perquè s’està enfonsant poc a poc. Tot i així, no volem ser negatius, creiem en la plantilla, creiem en l’equip tècnic, en la directiva i estem segurs que la situació es redreçarà, però s’ha de començar a girar la truita perquè no comencin a aparèixer els nervis. Hi ha temps, hi ha esforç i hi ha compromís, es pot remuntar. Som-hi Girona.