dimecres, 15 d’octubre del 2014

3a ronda Copa del Rei: Valladolid 2 - 0 Girona

El resum: Avui no farem una crònica extensa, però si que comentarem una mica el partit del Girona. S’enfronta a l’equip de Pucela que en la lliga adelante comparteix liderat amb els blanc-i vermells.  A Valladolid trobem dos vells coneguts, el central Chus Herrero que, en no ser renovat pel Girona aquest estiu, va fitxar pel Valladolid, i Rubi, entrenador del qual sobren comentaris pel gran record que ha deixat a Montilivi.

En el José Zorrilla hi ha poc públic i l’ambient és fred. Machín aprofita per presentar una alineació que no té res a veure amb la de la Lliga: Palatsí, Sebas, David Garcia, Pablo Íñiguez, Mas, Bigas, C.Gómez, Pons, Jandro, Aday i C.Alfonso.

L’equip pucelà domina tímidament i el Girona espera al darrera buscant contraatacs. Però la veritat és que no hi ha res gaire destacable en els primers 45 minuts. Molt poques ocasions, poca intensitat i poc ritme per part dels dos equips.
En el minut 5, però, Aday remata fora en una contra molt perillosa dels gironins.
En el minut 25 C. Alfonso rellisca quan es quedava sol davant el porter rival. Això és tota la presència ofensiva dels homes de Machín.

La segona part comença amb un canvi, entra Bordas per AdaySegueix el partit fred i sense res destacable fins el minut 11 d’aquests segons 45 minuts. Un còrner del Valladolid unit a l’error defensiu de Bigas deixen sol un jugador local que remata de cap a plaer i aconsegueix posar l’1 a 0 al marcador.
En el minut 14 C. Alfonso remata de fora l’àrea però el porter del Valladolid refusa el xut.
Segueix el partit sense intensitat. El Girona està jugant els pitjors minuts de la temporada, no aconsegueixen crear perill.
En el minut 29 entra Ramalho per un Sebas amb problemes físics.
5 minuts més tard, després que Carles Mas tingui problemes al bessó, el Valladolid llança un còrner. Palatsí s’empassa la pilota per alt i els locals fan pujar el 2-0 sense oposició.
Un minut més tard Mas es retira lesionat i entra Granell.

Aquí s’acabaria la història d’aquest partit i el camí del Girona en la Copa del Rei. Res més destacable. Derrota merescuda. És cert que l’àrbitre assistent s’ha equivocat amb diversos fora de joc que ha xiulat al Girona i no ho eren, i també és cert que l’equip pucelà ha aprofitat errors defensius dels homes de Machín per fer els gols, però el Girona no ha tingut pràcticament oportunitats de gol ni ha creat gaire joc.
De totes maneres, la competició que importa és la Lliga i sempre hi ha aspectes positius a destacar. S’ha donat minuts a homes menys habituals perquè vagin agafant ritme, jugadors com Pablo Íñiguez que venia d’una llarga lesió ha disputat els 90 minuts, han jugat homes de la cantera, i ha servit d’aperitiu pel partit que disputaran els Gironins a Valladolid d’aquí a poc. Ara a centar-se en la Lliga i a seguir competint tan bé com s’ha fet fins ara. A passar pàgina i som-hi Girona.